Folkeskolen, 19. januar 2023.

Det er på tide, at folkeskolen afspejler, hvad samfundet efterspørger. Sådan lød det i dag fra Socialdemokratiets politiske ordfører. ”Vi har talt for meget og handlet for lidt”.

– Et større fokus på, hvordan man sliber, saver, skruer, skaber og på, hvor man i processen lærer både dansk og matematik. Folkeskolen skal være for både den læsende og lyttende dreng og den praktiske og skabende pige – og for Oliver, mener Christian Raabjerg Madsen.

Bliv klogere på projektet Knæk koden

I en tid hvor danske virksomheder søger nye medarbejdere som aldrig før, er der arbejdskraft, vi overser. Projektet Knæk koden vil gøre vejen til arbejdskraft lettere for virksomhederne og hjælpe unge, der mangler rollemodeller og netværk, med at få et fritidsjob og finde fodfæste på arbejdsmarkedet. De unge udgør en uudnyttet ressource, og arbejdsgiverne kan frigive tid til andre vigtige opgaver ved at uddelegere simplere opgaver til unge fritidsjobbere.

Den A.P. Møllerske Støttefond støtter projektet med 4,2 mio. kr.